Some testimonials of women who followed the Effective Leadership for Women program

"The 'Effective Leadership for Women' program urged me to think about myself and my management style. It helped me to set my goals and how to obtain them. Danielle is very driven and her enthusiasm during the 2-day program and the 'Fresh' evenings, helps you tackle even the most difficult of challenges. The sharing of experiences with the team of Femco and the other career-driven women gives a boost of confidence and I'm convinced this helps me enormously in my career management."


“Ik heb momenteel niet 'letterlijk' een coach, maar ik vind wel dat de voorbije 2 opleidingen die ik bij Femco volgde, evenveel waard zijn.
Zowel de opleidingen als de Fresh-bijeenkomsten vind ik persoonlijk heel erg coachend en hebben alleen maar bijgedragen aan het me 'beter/zeker' voelen in mijn functie.”

 

“Het was heel leerrijk om te horen hoe andere vrouwen omgaan met hun blokkades.
Ik heb inzicht en ook begrip gekregen voor het anders zijn en hoe dat succesvol is in die dingen waarmee ik worstel.   
Voor mij is het resultaat dat ik doelbewust verderga en dat ik een boost heb gekregen voor de komende periode.
Ik wil er wel aan toevoegen dat het feit dat we in (heel) beperkte groep waren, de opleiding extra zinvol maakte. Dit was echt een opleiding op maat.”

 

“Hartelijk dank voor een fantastische tweedaagse. Het was confronterend, verrijkend en motiverend.
U hebt de juiste inhoud en toon gevonden voor dames die verder willen evolueren in hun zelfontplooiing en carriere.
Proficiat voor uw inzet en empathie naar de groep, voor uw zelfvertrouwen zodat u buiten de lijnen van uw programma durft te treden.”

 

“Door tips en confrontaties met mezelf zijn bij mij heel wat dingen los gekomen en ben ik initiatief beginnen nemen.
Op het werk ben ik meer op de voorgrond getreden en ben gesprekken aangegaan over mijn job met mijn rechtstreekse baas en het college, en wat komt er nu plots aan : ik krijg een hoger loonniveau voor dezelfde jobinhoud... 
En ja, ik merk en gebruik mijn specifieke meerwaarde van mijn "vrouw-zijn" in diverse overlegorganen. Dus, ja, ik heb wel iets gehad aan de cursus.”

 

“I like to inform you that I attended the 2 days session on 'effective leadership for women'.
The topics, case studies , guidelines were of an outstanding quality , although some of the information on leadership was already familiar to me , the
special focus on the feminine aspect of managing ,coaching and leading  made it more than worthwhile.
This training is certainly to be recommended to all our female managers in the AM organization.”

“Jullie zijn echte pioniers!
Volgens mij beseffen jullie zelf het belang niet eens van jullie werk op wereldvlak. Wat jullie doen is precies waar de wereld zo’n nood aan heeft. Het is precies die shift - van het denken naar het voelen - die op wereldschaal moet gebeuren en dus vooral in bedrijven, willen ze stand houden, maar ook in ieder individu. Dus hoe meer mensen daarvoor gesensibiliseerd en vooral ook gevormd worden, hoe beter.”

 

“Het is weeral enige tijd geleden dat wij bij jou de opleiding Effectief Leidinggeven voor Vrouwen volgde.
Recent heb ik de cursus nog eens even doorbladerd en ik wou je naar aanleiding daarvan even laten weten dat jouw uiteenzettingen, maar vooral de vriendschappelijke contacten met jou en enkele collega-‘s-cursisten, een grote indruk hebben nagelaten en dat ik, enkele maanden later, nog steeds het “positieve effect” kan merken. Ondertussen heb ik deze 2-daagse opleiding ook al vaak aangeraden aan collega’s/vriendinnen en één van hen volgt de cursus bij jou in november !”

 

“Langs deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor de persoonlijke feedback die me zeker zal helpen om op een positieve manier om te gaan met deze minder leuke periode in mijn carrière.”